Se filmklip fra BK's sprogrejse til Zaragoza

 

Både gymnasieelever, men også spansklærer, Josu Vitores Carballo var begejstret for sprogrejsen til Zaragoza i april måned:
"Med denne sprogrejse har jeg ville give mine spansker elever "the real thing". Der er flere af dem, der før har været i landet som turister, men denne gang skulle de prøve at være en del af det spanske liv og "flyde med strømmen". For mig er det en fornøjelse at tage eleverne med til mit hjemland og vise dem, hvordan stemningen er,"fortæller en glad og tilfreds Josu. Det har nemlig ifølge Josu været en tur, der på mange måder har bragt Spanien ind i elevernes bevidsthed på en hel ny måde:
"Til daglig kan jeg snakke timevis om Spanien, vise film og gennemgå spanske bøger, men det bedste jeg kan gøre for deres sprog og læringsproces er at tage dem med til Spanien og placere dem "midt i det hele"; undervisning i deres egne fag på spansk, madbestilling på spansk, gadeliv på spansk og familieliv på spansk. På et tidspunkt kom nogle elever hen til mig og sagde, "Josu, vi kører så meget spansk non-stop, at vi får hovedpine!", Sí, så vidste jeg, at programmet kørte, som det skulle."

Få en smagsprøve på elevernes oplevelser i Spanien.