icon-menu
Menu
icon-user.png

traditioner

Opstart 

Hvert år i august måned ankommer nye såvel som "gamle" kostskoleelever til Bagsværd Kostskole og Gymnasium. Eleverne møder om eftermiddagen, og i gården står kostskolens medarbejdere klar til at tage imod og byde alle elever velkommen efter en velfortjent sommerferie.

Efter indkvartering på værelserne samles eleverne i spisesalen til en velkomstmiddag, og herefter er det tid til socialt samvær. I den forbindelse arrangerer kostskolens medarbejdere en række 'ryste sammen aktiviteter´.

 

Julemiddag 

Julemiddagen på Haraldsgave er en traditionsrig aften, der følger danske skikke og traditioner for julen.

Elever medarbejdere og gæster spiser en fælles julemiddag sammen kl. 18.00, og menuen består af flæskesteg, rødkål og kartofler m.m. samt risalamande til dessert - med dertilhørende mandelgave til den heldige vinder ved hvert bord.

Efter middagen hygges der med en række sociale aktiviteter, heriblandt årets julebingo, hvor der dystes om gaver.

 

Studentermiddag

Den sidste aften før sommerferien i juni måned fejrer medarbejdere og gymnasieelever på Haraldsgave årets kostskole-studenter.
En smuk tradition, der hvert år byder på en dejlig middag, taler og musikalske indslag af elever og medarbejdere.

Efter studentermiddagen er tidligere kostskoleelever, familie og gæster velkomne, og Jens' 40-års jubilæumslegat uddeles i Haraldsgaves blomsterhave ledsaget af en personlig hilsen til hver enkelt student.

 

Dimission

Hvert år efter dimissionen på Bagsværd Kostskole og Gymnasium er Haraldsgave første stoppested på studenternes traditionsrige køretur. De nyudklækkede studenter ankommer i flotte veteranbiler, og kostskolens medarbejdere står klar til at byde studenter og deres familier velkommen med en flot buffet bestående af canapéer arrangeret af Haraldsgaves kokke.

 

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.