icon-menu
Menu
icon-user.png

ansøgning om optagelse på 

de 5-årige forløb


Ønsker du at søge optagelse til dit barn på et af de 5-årige forløb BIOTEK, GLOBAL eller DIGITAL, skal du som forældre/værge udfylde et ansøgningsskema. Du finder skemaet her og skal gøre følgende 

  • Oprette en forælderprofil
  • Sammen med barnet udfylde vores digitale ansøgningsskema og uploade bilag (bl.a. et portrætfoto af dit barn samt barnets sundhedskort, nyeste elevplan, mv.)

Først når du har oprettet en forælderprofil, kan du få adgang til ansøgningsskemaet. 

Når du har indsendt en ansøgning, kan du se den på siden Mine ansøgninger. Når ansøgningsfristen er overskredet, vurderer vi de indkomne ansøgninger og inviterer forældre og barn til en optagelsessamtale, som enten afholdes på skolen eller virtuelt.

I vurderingen af ansøgerne lægger vi vægt på elevens motivation, faglige og sociale engagement, ansvarlighed og vilje til at være en del af BK fællesskabet.

Enkelte ledige pladser på DIGITAL og GLOBAL

Vi har stadig enkelte ledige pladser, og for at komme i betragtning til en af disse, skal ansøgning indsendes hurtigst muligt. 

OBS! Når du sender en ansøgning, skal du samtidig huske at sende en mail til bk@bagkost.dk og cm@bagkost.dk, hvor du gør opmærksom på, hvilket forløb du har søgt optagelse på.  

Vær opmærksom på, at vi har ferielukket frem til 1. august, og du vil derfor først høre fra os efter denne dato. 

 

Venteliste til BIOTEK

På nuværende tidspunkt er der ingen ledige pladser på BIOTEK. Du er velkommen til at sende en ansøgning og komme på vores venteliste. 

OBS! Når du sender en ansøgning, skal du samtidig huske at sende en mail til bk@bagkost.dk og cm@bagkost.dk, hvor du gør opmærksom på, at det er BIOTEK-ventelisten du har søgt optagelse på.  Vi kan desværre ikke oplyse, hvor mange der står på ventelisten.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolen på tlf. 44980065.