icon-menu
Menu
icon-user.png

Lærere til Bagsværd Kostskole og Gymnasiums grundskole


Vi søger lærere pr. 1. januar 2020, da vi desværre skal sige farvel til to lærere, der har fået job uden for skoleverdenen samt en lærer, der skal på barsel.


Vi har brug følgende fag i udskolingen: 

Matematik, fysik/kemi, biologi, dansk, historie, samfundsfag, tysk og engelsk. Endvidere er vi interesseret i lærere med fagene idræt, svømning og/eller musik.

Der er tale om fastansættelser.


Vi er en privatskole med ca. 750 elever og 65 medarbejdere i grundskolen – en levende og dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø beliggende i naturskønne omgivelser. Vi lægger vægt på faglig fordybelse, respekt og ansvar i et åbent og kreativt miljø med et særdeles godt samspil mellem skole og hjem.


Medarbejdere skal kun være på skolen, når tilstedeværelse er påkrævet.

Nye medarbejdere har tutorordning.


Hvis du har lyst til at vide mere, så se mere her på hjemmesiden www.bagkost.dk eller kontakt leder af grundskolen Helle Brinch eller viceinspektør Leif Rasmussen på telefon 44 98 00 65.


Løn og ansættelse efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Ansøgning stiles til bestyrelsen for Bagsværd Kostskole og Gymnasium, Aldershvilevej 138, 2880 Bagsværd og mailes til grund@bagkost.dk

Hvis det er muligt, vedhæftes ansøgning og bilag i ét dokument.

Ansøgningen skal være skolen i hænde hurtigst muligt og senest søndag den 8. december 2019.

Samtaler afholdes løbende.Læs vores procedurebeskrivelse for håndtering af ansøgere og ansattes personoplysninger her


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.