icon-menu
Menu
icon-user.png

ledige stillinger 

Bagsværd Kostskole og Gymnasiums grundskole søger børnehaveklasseleder


Da en af vores børnehaveklasseledere skal være SFO-leder, søger vi en ny medarbejder pr. 1. november 2021.


Du skal brænde for at give børn den bedste start på skolelivet. Du skal medvirke til at skabe et anerkendende og stabilt læringsrum med struktur og gode rutiner, så eleverne oplever skolen som en tryg og stabil ramme for faglig og social læring og udvikling samt lærer at indgå i et forpligtende fællesskab.


Dagligdagen skal have fokus på sprog, matematisk opmærksomhed, naturfaglige fænomener, kreative og musiske udtryksformer, krop og bevægelse samt engagement og fællesskab. Det vil være optimalt for os, hvis du er glad for naturen og udelivet.


Vi har to børnehaveklasser med to børnehaveklasseledere i hver klasse i samtlige timer. Den ledige stilling er en fuldtidsstilling bestående af 25 lektioner i børnehaveklassen samt 3-4 lektioner som f.eks. kan være lektiecafé, morgenåbning og hjælp i overgangen til SFO-tid.


Vi er en privatskole med ca. 750 elever og 65 medarbejdere i grundskolen – en levende og dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø beliggende i naturskønne omgivelser. Vi lægger vægt på faglig fordybelse, respekt og ansvar i et åbent og kreativt miljø med et særdeles godt samspil mellem skole og hjem.


På Bagsværd Kostskole og Gymnasium skal medarbejdere kun være på skolen, når tilstedeværelse er påkrævet.


Hvis du har lyst til at vide mere, så se mere her på vores hjemmeside www.bagkost.dk eller kontakt leder af grundskolen Helle Brinch eller afdelingsleder Néde Hvass Hedahl på telefon 44 98 00 65.


Løn og ansættelse efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.


Ansøgningen mailes til grund@bagkost.dk.  Hvis det er muligt, vedhæftes ansøgning og bilag i et samlet dokument.  Ansøgningen stiles til Helle Brinch, Bagsværd Kostskole og Gymnasium, Aldershvilevej 138, 2880 Bagsværd.


Ansøgningen skal være skolen i hænde hurtigst muligt og senest torsdag den 16. september 2021.

Samtalerne afholdes i begyndelsen af uge 39.Læs vores procedurebeskrivelse for håndtering af ansøgere og ansattes personoplysninger her.