icon-menu
Menu
icon-user.png

ledige stillinger 

Bagsværd Kostskole og Gymnasiums grundskole søger lærer


En af vores lærere har fået job som leder. Derfor har vi brug for en lærer pr. 1. august 2021 til at undervise i matematik (primært indskoling og mellemtrin) samt som støtte på enkeltelever i den almindelige matematikundervisning – gerne i kombination med f.eks. natur/teknologi, engelsk (indskoling/mellemtrin) og idræt. Vi har ikke afsluttet vores timefagfordeling og er derfor fleksible.


Vi er en privatskole med ca. 750 elever og 65 medarbejdere i grundskolen – en levende og dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø beliggende i naturskønne omgivelser. Vi lægger vægt på faglig fordybelse, respekt og ansvar i et åbent og kreativt miljø med et særdeles godt samspil mellem skole og hjem.


Lærere skal kun være på skolen, når tilstedeværelse er påkrævet.

Nye lærere har tutorordning.


Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du finde information her på vores hjemmeside www.bagkost.dk eller kontakte leder af grundskolen Helle Brinch eller viceinspektør Leif Rasmussen på telefon 44 98 00 65.


Løn og ansættelse efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.


Ansøgningen mailes til grund@bagkost.dk att. Helle Brinch. 

Hvis det er muligt, vedhæftes ansøgning og bilag i et dokument.  

Ansøgningen skal være skolen i hænde hurtigst muligt og senest søndag den 16. maj 2021.Læs vores procedurebeskrivelse for håndtering af ansøgere og ansattes personoplysninger her.