icon-menu
Menu
icon-user.png


elitegymnasium i københavn

Ønsker du at gå på et elitegymnasium? Så er Bagsværd Kostskole & Gymnasium det rette gymnasie for dig. Vi tilbyder alle vores fag på et højt niveau, og vi har stort fokus på at udvikle alle vores elevers kompetencer. Vi tilbyder seks forskellige studieretninger inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab og sprog. Gymnasiet deltager i flere forskellige talentudviklingsprogrammer, som du kan blive en del af, hvis du ønsker det.


Vil du vide mere om vores elitegymnasium og hvorfor vi måske er Danmarks bedste gymnasium? Så kontakt os i dag på telefon 44 98 00 65.


Elitegymnasium med stort udvalg af sociale aktiviteter

Hos BK Gymnasium ønsker vi at tilbyde mere end blot faglig læring. Vi er et elitegymnasium der tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter til vores elever, der kan være med til at fremme deres kreative og sociale udvikling. Du kan blandt andet deltage i vores musical, blive en del af redaktionen på vores skoleblad, deltage i vores caféaftener eller i vores sjove gymnasiefester.


De bedste rammer for optimal læring

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for læring på vores elitegymnasium. Vi har derfor valgt højst at have 24 elever i hver klasse, hvilket giver den enkelte elev bedre plads til at dygtiggøre sig. Vi har i størstedelen af vores klasselokaler interaktive elektroniske tavler, der giver undervisningen et ekstra niveau. Derudover tilbyder vi lektiecafe to gange om ugen, hvor du kan få hjælp til dine lektier. Dette mener vi giver et elitegymnasium med de bedste rammer for optimal læring.  


Hør mere om vores elitegymnasium

Vi mener selv, at vi er Danmarks bedste gymnasium! Ønsker du yderligere informationer omkring optagelse, undervisningen eller ønsker du at besøge vores elitegymnasium, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 98 00 65 eller bk@bagkost.dk.