icon-menu
Menu
icon-user.png


 

Søger du gymnasier Nordsjælland?

Det kan godt være en lidt uoverskuelig opgave, at vurdere de mange forskellige gymnasier i Nordsjælland. Men egentlig behøver du kun at kigge ét sted. BK Gymnasium i Bagsværd i Nordsjælland er et populært gymnasium – og ikke uden grund!

Ring til os på telefon 44 98 00 65 og aftal en tid for et besøg. Så kan du opleve BK Gymnasium og høre meget mere om hvad vi kan tilbyde!


Hvad skal du efterspørge hos gymnasier?

Først og fremmest er det faglige niveau et af de vigtigste parametre, når du skal vælge gymnasier. Der ligger flere rigtig gode gymnasier i Nordsjælland og resten af Sjælland, men vi mener, at vi kan tilbyde mere. Vi har fokus på udvikling af dine faglige såvel som personlige kompetencer og vi er et gymnasium med internationalt fokus. Gymnasiet har stolte traditioner og masser af sociale aktiviteter.


Gymnasier er mere end bare læring

Når du leder efter gymnasier Sjælland, bør du også se på mere end det rent faglige. Gymnasier er et sted, hvor du tilbringer meget tid og det er derfor vigtigt, at gymnasiet også er et sted, hvor du trives rent socialt. Ud over et højt fagligt niveau er BK Gymnasium også kendt for det stærke sammenhold mellem lærere og elever.


Bagsværd Gymnasium – et af de bedste gymnasier på Sjælland

For at se om BK Gymnasium er noget for dig, synes vi at du skal komme og opleve gymnasiet, som er et af de bedste gymnasier Nordsjælland. Vi er helt sikre på, at du vil synes om BK Gymnasium.

Er du på udkig efter gymnasier Sjælland, så kontakt os på telefon 44 98 00 65 og lad os finde en tid for et besøg, der passer dig!