icon-menu
Menu
icon-user.png


Søger du private gymnasier i københavn?

At skulle vurdere de mange forskellige gymnasier i København, kan godt være en lidt uoverskuelig opgave. Du kan dog nøjes med at se på et enkelt privat gymnasium ved København. Bagsværd Kostskole og Gymnasium i København er et meget populært privat gymnasium med fokus på læring og trivsel.


Ring til os på tlf.: 44 98 00 65 og aftal en tid for et besøg. Så kan du opleve BK Gymnasium og høre meget mere om hvad vi kan tilbyde!


Hvad skal du efterspørge hos gymnasier?

Først og fremmest er det faglige niveau et af de vigtigste parametre, når du skal vælge gymnasier. Der ligger flere rigtig gode gymnasier i Nordsjælland og resten af Sjælland, men vi mener, at vi kan tilbyde mere. Vi har fokus på udvikling af dine faglige såvel som personlige kompetencer og vi er et gymnasium med internationalt fokus. Gymnasiet har stolte traditioner og masser af sociale aktiviteter.


Gymnasier er mere end bare læring

Når du leder efter gymnasier på Sjælland bør du også se på mere end det rent faglige. Gymnasier er et sted hvor du tilbringer meget tid og det er derfor vigtigt, at gymnasiet også er et sted hvor du trives rent socialt. Ud over et højt fagligt niveau er BK Gymnasium også kendt for det stærke sammenhold mellem lærere og elever.


Bagsværd Gymnasium – et af de bedste gymnasier på Sjælland

For at se om BK Gymnasium er noget for dig, synes vi, at du skal komme og opleve gymnasiet, som er et af de bedste gymnasier i Nordsjælland. Vi er helt sikre på, at du vil synes om BK Gymnasium.

Kontakt os på telefon 44 98 00 65 og lad os finde en tid for et besøg, der passer dig!