icon-menu
Menu
icon-user.png

Talentklasser

Ønsker du at udvikle dit talent inden for en speciel sportsgren samtidig med, at du går i skole? Så er Bagsværd Kostskole og Gymnasium en oplagt mulighed for dig. Vi tilbyder talentklasser fra 7. til 10. klasse i grundskolen og i alle tre år på vores gymnasium. Vi ønsker at fremme talentudviklingen af unge i Danmark, og vi tilrettelægger derfor skoledagen ud fra, at der skal være plads til både at forene skolegang og træning.


Hør mere om vores talentklasser på telefon 44 98 00 65, hvor du også kan aftale et besøg på skolen.


Hvordan ser hverdagen ud i vores talentklasser?

Hverdagen i vores talentklasser er noget anerledes end den hverdag, som du kender fra almindelige klasser. Vi ønsker hverken, at du skal forsømme skolen eller din sport, hvilket vi planlægger dagene ud fra. Vores talentklasser tilbyder morgentræning to gange om ugen og virtuel undervisning de dage, hvor du ikke kan deltage i undervisningen på grund af kampe eller træningsarrangementer. Derudover er vi meget fleksible med afleveringer.


Samarbejde med sportsklubber

For at tilbyde eleverne i vores talentklasser den bedst mulige træning, samarbejder vi med forskellige sportsklubber på Sjælland. Vi samarbejder blandt andet med FC Nordsjælland, Gladsaxe Karate Klub og Sports College Gladsaxe. Hver enkel elev får tildelt en fastknyttet mentor, som eleven kan søge råd og vejledning hos igennem hele uddannelsesforløbet i talentklassen.


Overvejer du, om en talentklasse er noget for dig?

Så er du meget velkommen til at komme og besøge os, og få et bedre indblik i skolen og vores talentklasser.

Ring på telefon 44 98 00 65 eller send en mail til bk@bagkost.dk for at høre mere om en talentklasse er det rette og aftal et besøg på skolen.