icon-menu
Menu
icon-user.png

Pressemeddelelse


23. september 2021

Undervisningsministeriet blåstempler digital indsats: Digital studieretning forlænges med fem år

Modellen med fagene Kommunikation og it A og programmering B eller design B hos Bagsværd Kostskole og Gymnasium har netop modtaget ministeriets anerkendelse i form af en blåstempling af skolens digitale studieretning, som er den eneste af sin art inden for det almene gymnasium i Danmark. Den oprindelige godkendelse er netop blevet forlænget med fem år.


Læs hele pressemeddelelsen her
9. december 2019

Skoleeksperter fra Qingyuan besøger BK

Mandag den 9. december 2019 fik Bagsværd Kostskole og Gymnasium besøg af en delegation fra det kinesiske uddannelsessystem, som var interesseret i, hvordan man kan bedrive uddannelsesinnovation inden for de rammer, staten afstikker, og hvordan begrebet independent schools udfolder sig i Danmark.


Læs hele pressemeddelelsen her

22. november 2018 

Digital dannelse: 
Gymnasium går foran med digital studieretning

Fra skoleåret 2019-20 kan gymnasieelever på Bagsværd Kostskole og Gymnasium vælge en studieretning, som de aldrig før i Danmarkshistorien har kunnet vælge. På lige fod med fx en samfundsfaglig eller en naturvidenskabelig studieretning, vil eleverne fremover kunne søge ind på en digital studieretning med fagene Kommunikation/IT, Programmering og Design. Det er undervisningsminister Merete Riisager, der har givet Bagsværd Kostskole og Gymnasium grønt lys til, som foreløbig det eneste gymnasium i Danmark, at indføre den nye studieretning.


Læs hele pressemeddelelsen her