icon-menu
Menu
icon-user.png
Overskrift:

BK'ere på præmiehøst i Unge Forskere

Billede:
IMG_0390
Dato:
02-05-2018
Kort tekst:
Det blev til hele fem præmier til projekter fra BK, da finalen i Unge Forskere løb af stablen i sidste uge. Tillykke til alle finaledeltagere og vindere.
Tekst:

Foto og tekst: Anders Thorsen


Igen i år deltog en masse elever fra Bagsværd Kostskole i Unge Forskere. Den naturvidenskabelige konkurrence løber over adskillige måneder og kulminerer i en stor finale i Forum. Den løb af stablen i sidste uge, hvor BK var repræsenteret med hele ni af de 100 finaleprojekter. 


For første gang deltog BK i konkurrencen for de yngste elever - Min Vildeste Idé - hvor Karl fra 3. klasse fik en flot 2. præmie for sit projekt om at lave energi til opladning, når man alligevel sidder og keder sig i timerne. Det betyder, at BK i år har præmiemodtagere fra 3. klasse til 3.G.


Samtlige præmiemodtagere fra BK

Unge Forskere Senior (gymnasiet):

  • Mathilde fra 5.Biotek med projektet Målretning af immunterapi: 2. præmie i Life Science

Unge Forskere Junior (grundskolen);

  • Sebastian, Mads og Albert fra 1.Biotek med projektet PACEr - Behandlet plast som additiv til beton: 2. præmie i Technology
  • Sif, Mille og Ida fra 1.Biotek med projektet Bioethanol som erstatning for fossile brændstoffer: Novozymes Challenge
  • Anna Marie, Cecilie og Inge-Marie fra 2.Biotek med projektet Powerdrik: 4. præmie i Life Science

Min Vildeste Idé (de yngste elever):

  • Karl fra 3.A med projektet Energy projekt: 2. præmie 0.-3. klasse


Et kæmpestort tillykke

Udover vinderne nåede Caroline, Juliane og Marika også til finalen i seniorkonkurrencen, ligesom de to tremandsgrupper Bertram, William og Benjamin samt Mia, Nicoline og Isabell havde finaleprojekter med i juniorfinalen.Et kæmpestort tillykke til alle finaledeltagere og vindere. Stærkt gået!Galleri:

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.