bagkost-logo-2024
Overskrift:

5. B vinder andenplads i Idékonkurrence

Billede:
5. b vinder ide
Dato:
24-11-2020
Kort tekst:
Stor check og lykønskningskage til 5. b for deres idé til udendørs læringsrum med plads til vild natur
Tekst:

5.B har vundet 2. pladsen i idékonkurrencen ”Udendørs læringsrum”, hvor de har udtænkt et uderum, som ville kunne give mulighed for undervisning udenfor i anderledes rammer. Bag konkurrencen står b.la. Danske Anlægsgartnere, PlanMiljø m.fl. med støtte fra Villum Fonden.


Juryens udtalelse:

"Gruppen fra 5.b på Bagsværd Kostskole er kommet på en flot andenplads, fordi de har skabt et udendørs læringsrum med plads til vild natur og kreative elementer, der fungerer på tværs af årstider. På kolde dage kan der tændes varmelamper, og der er indtænkt praktiske løsninger på opbevaring af tasker, bøger og papirer, når det regner. Dermed løser gruppen nogle af de udfordringer, der kan være for at rykke undervisning ud. Gruppen giver samtidig insekter og vilde blomster og urter gode betingelser ved ikke at slå græsset, og de har kreative idéer til at inkorporere biodiversitet i undervisningen.

Det er en original og velbegrundet løsning fuld af gode detaljer!"


Med den flotte 2. plads følger en check på 3000 kr. til klassekassen, som Formanden for Danske Anlægsgartnere, Søren Sømod, overrakte dem i forbindelse med afsløringen, hvor også Formanden for Børne- og Undervisningsudvalget i Gladsaxe Kommune, Claus Wachmann, var til stede.


Se 5. b's bidrag til konkurrencen her https://www.idekonkurrencen.dk/ og Gladsaxe Bladets artikler om konkurrencen https://www.gladsaxebladet.dk/2020/11/guld-og-groenne-laeringsrum/

http://www.e-pages.dk/gladsaxebladet/236/



Hjertelig tillykke til 5.B og deres lærer Lykke Nielsen med det flotte resultat.


Galleri:
kageIMG_20201124_124204_resized_20201124_074956865fire vindere tæt på