bagkost-logo-2024
Overskrift:

BK's egen Forskerspire

Billede:
marie1
Dato:
01-12-2020
Kort tekst:
Marie Lundager Sørensen fra 3. c har vundet finalen i Projekt Forskerspirer
Tekst:

BK’s egen forskerspire

Vi er meget stolte af, at Marie Lundager Sørensen fra 3.c har vundet finalen i Projekt Forskerspirer.

Maries projekt hedder ”Neuromarketing og klimabevidsthed”. Det handler om neuromarketing som middel til at få indsigt i, hvad der påvirker unge kvinders valg af genbrugstøj.


I finalen fremlagde Marie sammen med de andre 11 nominerede sit projekt gennem en poster. Finalen foregik på Københavns Universitet, hvor Marie var til stede. Skolens talentvejledere, rektor, Maries familie og veninder måtte desværre overvære finalen virtuelt, men der blev til gengæld heppet højlydt på afstand. Der blev råbt og skreget, da Maries navn blev råbt op som vinder!


I år har der været 76 deltagende elever i projektet.


Læs Maries synopsis her:

https://forskerspirer.ku.dk/nominerede-2020/nominerede-2020/SAMF_Marie_Lundager_S_rensen.pdf


Om projekt forskerspirer

Projekt Forskerspirer er et landsdækkende tilbud til elever på de fire gymnasiale ungdomsuddannelser hf, hhx, htx og stx. Projektet er for elever i 2. g eller 1. hf, der har et stort fagligt overskud.


Projekt Forskerspirer er en konkurrence, der løber over et år. I slutningen af oktober afleverer forskerspirerne en synopsis til et forskningsprojekt. En dommerkomité udvælger de tre bedste projekter inden for hver af kategorierne: HUM, NAT, SAMF og SUND. 

Vinderne kåres på skift af undervisnings- og uddannelsesministeren, og de modtager hver 20.000kr. til at udføre deres projekt.

Læs mere her: https://forskerspirer.ku.dk/om/

Galleri:
marie1marie3marie2