icon-menu
Menu
icon-user.png

skitur

De sidste 30 år er mange BK’ere i vinterferien rejst sammen på skitur til Hopfgarten i Østrig. Der er tale om en super tur, til et fantastisk område med et af alpernes mest omfattende alpine systemer. Vi har det sjovt, står på ski for fulde drøn (og selvfølgelig er der skiskole for dem, der står på ski for første gang), lærer hinanden rigtig godt at kende og nyder afterskiing i den hyggelige by. To lærere fra skolen (Stage og Michael Jensen) står for planlægning og gennemførelse af rejsen. Da BK har den direkte kontakt til hotellet, ligesom vi kører i ”egen” bus, formår vi at holde prisen på et fornuftigt leje.

 

Rejsebeskrivelse fra en skitur.

I år har vi igen været af sted på skitur. Rejsen gik traditionen tro til Hopfgarten i Østrig. Fredag eftermiddag fyldte vi bussen med 50 glade gymnasieelever og tog på en lang, men super sjov tur til Østrig. Allerede tidligt næste morgen var vi klar på noget ski! Så det var på med støvlerne, op på liften og ellers bare at nyde det gode vejr og selskab. Med høj solskin hver dag var det svært ikke at nyde den flotte udsigt og suge solens stråler til sig, når der var en velfortjent frokostpause. 

 

Efter en lang dag på ski er man godt træt, men dagen slutter jo ikke der. For efter en lur, et varmt bad og noget mad var alle klar til en hyggelig aften. Disse stod som regel på chips, hygge og besøg på en af de mange østrigske barer nede i byen. Efter en fed aften med vennerne, var vi rimelig smadret, men uanset hvad, så var vi alle klar på endnu en skidag på løjperne. De 7 dage gik alt for hurtigt, og som 3g’er er jeg ked af, at jeg ikke skal af sted næste år. Men til jer, der skal med næste år, siger jeg bare, glæd jer!

  

Sophie Rosgaard 3.c