icon-menu
Menu
icon-user.png

Orienteringsmøder på BK 2023 (Åbent hus)

Bagsværd Kostskole og Gymnasium inviterer til orienteringsmøde/informationsaften tirsdag den 24. januar klokken 19-21. Både kommende elever og forældre er meget velkomne. 


Orienteringsmødet vil være opbygget som en skoledag:

  • "Morgensamling" - orientering og meddelelser fra rektor og andre
  • Undervisning (fysik, bioteknologi, sprog, samfundsfag, Kom-IT eller psykologi*)
  • Frikvarter - studievejledningen er tilgængelig 
  • Undervisning (fysik, bioteknologi, sprog, samfundsfag, Kom-IT eller psykologi*)
  • ”Hænge ud” efter skoletid. Mød vores mange foreninger, tal med studievejledningen, ledelsen og/eller lærerne og oplev skolen/kig rundt.

*Du vil modtage dit skema, når du ankommer til skolen. Du vil få mulighed for at opleve to af gymnasiets fag for at mærke indhold, niveau og lærerne.


Vi har også et særligt orienteringsmøde for elever og forældre lørdag den 21. januar klokken 11-13. Dette møde er primært rettet mod elever, der går på efterskole i år og derfor er hjemme på weekend. På dette møde får eleverne mulighed for at tale med nogle af skolens gymnasieelever om det at gå i gymnasium, mens forældrene møder skolens ledelse og nogle af lærerne og får en mere teknisk gennemgang af gymnasieuddannelsen.


Interesseret i kostgymnasium?

Nogle af vores elever bor på skolen samtidigt med, at de tager en gymnasial uddannelse. Er du interesseret i at høre mere, vil det være muligt på mødet lørdag den 21. januar, hvor nogle af vores kostelever vil være tilstede, og de vil gerne vise rundt på vores kostafdeling, i daglig tale Haga, også. Du kan læse mere om optagelse på vores kostafdeling her


Vi glæder os til at se dig/jer.


Det er også muligt at tilmelde sig en besøgsdag på BK. Se mere her.


Føler du dig ikke helt klar til gymnasiet endnu? Læs mere om vores 10.klasse/0.g 2023/2024 her.Banner gym