icon-menu
Menu
icon-user.png

deltagerbetaling

Mens du går på BK, vil du komme på ekskursioner og studieture og deltage i forskellige arrangementer, hvor du selv skal betale for det hele eller dele af det.


Den største egenbetaling er i forbindelse med de studieture, du får mulighed for at deltage i.  I 1. g opkræver vi ca. 800 kr., som dækker alle udgifter til introturen, og overskuddet benyttes til en klassekasse, der kan dække udgifter i forbindelse med deltagelse i diverse arrangementer, som vores OL dag og vores AB dag. 


Derudover kommer der en studietur i 2. g. Typisk koster en studietur omkring og 6.000 kr., som dækker transport, ophold, udflugter og nogle gange enkelte måltider. Hvis rejsemålet er udenfor Europa bliver turen dyrere og kan typisk ligge i et prisleje omkring 8.000 kr. Klassen kan evt. lave en opsparingsordning. 


Ved udvekslinger opkræves også deltagerbetaling, der dækker samtlige udgifter.


Derudover kan der forekomme deltagerbetaling til mindre arrangementer og ekskursioner, typisk i et prisleje 50-100 kr. Til korte ekskursioner betaler eleverne typisk selv transporten.


Computer

Det forventes, at eleverne medbringer en funktionsdygtig computer eller tablet hver dag.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.