icon-menu
Menu
icon-user.png

forældremøde og -konsultation

Forældremøde

Eftersom en meget stor del af eleverne er fyldt 18 i løbet af 2.g og at kommunikation derefter foregår med eleverne og ikke forældrene, afholdes der kun ét forældremøde i gymnasietiden. Dette møde afholdes i år den 9. oktober 2018 kl. 17.00 i Gymnasiestuen.

 

På 1.g forældremøde orienteres om gymnasietiden, klassen, muligheder for støtte og meget mere.  Forældrene kan også selv ønske at tage emner op. Der er mulighed for at møde skolens ledelse, klassens lærere samt resten af klassen. 

 

På forældremødet vælges en forældrerepræsentant og en suppleant pr. klasse. Forældrerepræsentanterne deltager i det årlige repræsentantskabsmøde alle 3 år af gymnasietiden.

 

Konsultationer

Der afholdes årligt konsultationer i forlængelse af den første karaktergivning. Konsultationerne ligger i år på følgende datoer: Konsultation for 2. og 3. g den 27.november 2018 kl. 18.00-21.30. Konsultation for 1.g den 13. marts 2019 kl. 18.00-21.30.  Til konsultationerne er det muligt at tale med elevens lærere. Der er også mulighed for at tale med skolens ledelse og gymnasievejlederne.

Tilmelding er nødvendig og foregår via lectio.


 

 

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.