icon-menu
Menu
icon-user.png

Optagelse til 0. g og orienteringsmøde i januar 2023


Optagelse til kommende 0.g 2023/2024

Vi inviterer til orienteringsmøde om 0.g (10. klasse) 2023/2024 i januar 2023, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen. Mødet afholdes tirsdag den 24. januar 2023 kl. 17.00 - 18.00 (bemærk at tidspunktet er ændret i forhold til tidligere udmeldt).


0.g (10. klasse) fungerer som et godt og forberedende tilbud til gymnasiet. På orienteringsmødet vil der være mulighed for at få et indblik i, hvad vores 10. klasse kan fagligt og socialt, samt stille spørgsmål. 


Hvis du har spørgsmål eller ønsker en samtale om 0.g (10. klasse) allerede nu, kan du kontakte vores studievejleder og høre nærmere på SH@bagkost.dk. 


Mere information om vores orienteringsmøde følger. Vi behandler ansøgninger løbende, og I vil modtage en bekræftelse på mail, når ansøgningsskemaet er korrekt udfyldt. 

Der er intet gebyr forbundet med at sende en ansøgning eller stå på ventelisten. Vi oplyser desværre ikke om ventelistestatus eller længde. 


Vær venligst opmærksom på at vælge korrekt år og klasse ved opskrivning. Når du søger optagelse i 0.g (10. klasse) skal det ske efter skriftlig ansøgning, og hvis du er ny på BK, skal du til en optagelsessamtale med skolens afdelingsleder for udskolingen Marie-Louise Gullander.


Ved optagelsessamtalen lægger vi stor vægt på, at du har høje ambitioner for både faglig, personlig og social udvikling.