bagkost-logo-2024

Optagelse

Optagelse på BK

BK optager hvert år elever til to begynderklasser.

I oktober måned året før skolestart inviteres til orienteringsmøde. Både forældre til børn, der er optaget, og forældre til børn på venteliste inviteres. Man kommer på venteliste ved at udfylde ansøgningsskemaet. Mange børn skrives op allerede ved fødslen. Det er obligatorisk for elever til og med 3. klasse at gå i skolens SFO, Birken.

Vi behandler ansøgninger løbende, og I vil modtage en bekræftelse på mail, når ansøgningsskemaet er korrekt udfyldt. 

Der er intet gebyr forbundet med at sende en ansøgning eller for at stå på ventelisten. Vi oplyser desværre ikke om status på ventelisten eller -længde. Såfremt I ikke får tilbudt en plads i år, bliver jeres ansøgning oprykket i systemet til kommende skoleår. 

Vær venligst opmærksom på at vælge korrekt år og klasse ved opskrivning. På BK starter børnene i skole det kalenderår de fylder 6 år. 

BK har sjældent plads til nye elever på 1. - 6. klassetrin. Hvis vi får en ledig plads, benyttes ventelisten. Man kommer på venteliste ved at udfylde ansøgningsskemaet.

Der foretages ikke en egentlig optagelsesprøve, men optagelse sker efter en optagelsessamtale. Ved denne samtale vurderer vi:

  • kan og vil eleven yde en indsats både fagligt og socialt?
  • kan og vil eleven tage ansvar?
  • har eleven vilje til at være positiv over for BK og vores fællesskab?