bagkost-logo-2024

Fælles aktiviteter

Fælles aktiviteter

På Bagsværd gymnasium har vi flere tilbagevendende begivenheder, hvor elever og lærere mødes til en række forskellige aktiviteter, hygger sig og har en sjov dag/aften. Nogle af disse er:

OL-dag

Introugen slutter af med en OL-dag i Aldershvileparken. Her dyster alle gymnasiets elever i hold på tværs af klasserne imod lærerne i forskellige discipliner- udtænkt af eleverne. Der leveres pizza til frokost og selve aktiviteterne afsluttes med en finalerunde blandt de fire bedste hold - med præmie til vinderholdet (lærerne har flere gange været i finalen, men endnu ikke vundet!)
Dagen afsluttes med middag for 1.g-eleverne og deres lærere med efterfølgende fest for hele gymnasiet. 

 

AB-dag

En torsdag i november mødes alle klasser i AB's store hal og kæmper mod hinanden i alle mulige traditionelle og utraditionelle sportsgrene. I modsætning til OL-dagen er der her tale om rene klassehold. Sidste sportsgren er klasseløb med 10 deltagere fra hver klasse – ofte bliver den endelige placering afgjort her. Det er en festlig dag, hvor rigtig mange møder udklædt. Dagen slutter med en cafeaften, hvor både vinderholdet, og det bedst udklædte hold, præmieres.


 093E66D5-1AFA-4084-A761-66F597D4CA89                                                                                066B69C2-1306-4FF7-9E2F-CB22201ED37F


Super Bowl

Sidste søndag i januar afholdes den årlige afslutning på den professionelle amerikanske fodboldliga, NFL. På Bagsværd Gymnasium har vi gjort det til en tradition, at de elever og lærere, der har lyst, overnatter på skolen, hvor vi spiser pizza og ser kampen på storskærm, imens vi hepper på vores favorithold. Næste morgen står skolen for morgenmad, og deltagerne går derefter direkte til undervisningen – trætte, men en stor oplevelse rigere.

Gallamiddagen

I januar måned afholdes skolens store gallamiddag med deltagelse af elever og lærere i fineste tøj. Der serveres en fornem middag kreeret af skolens kokke og en række præmier uddeles blandt deltagerne, ligesom mange klasser gennem tiden har skrevet sange og holdt taler. Stemningen er helt i top og middagen afsluttes med les lanciers inden dansen gives fri. 

  


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Og meget, meget mere …