icon-menu
Menu
icon-user.png

ledige stillinger 

Bagsværd Kostskole og Gymnasiums grundskole søger lærer


Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer, søger vi pr. 1. november 2018 (eller hurtigst muligt derefter) en lærer til følgende skema: 

2. og 10. klasse i engelsk, 9. klasse i dansk og klasselærerfunktion samt en 7. og en 8. klasse i fysik/kemi. Det vil være muligt at dele skemaet op, hvis du ikke kan læse alle tre fag.


Vi er en privatskole med ca. 750 elever og 70 medarbejdere i grundskolen – en levende og dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø beliggende i naturskønne omgivelser. Vi lægger vægt på faglig fordybelse, respekt og ansvar i et åbent og inspirerende miljø med et særdeles godt samspil mellem skole og hjem.


Medarbejdere skal kun være på skolen, når tilstedeværelse er påkrævet.

Nye medarbejdere har tutorordning.


Hvis du har lyst til at vide mere, så besøg vores hjemmeside www.bagkost.dk eller kontakt afdelingsinspektør Helle Brinch eller viceafdelingsinspektør Leif Rasmussen på telefon 44 98 00 65.


Løn og ansættelse efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.


Din ansøgning skal mailes til hb@bagkost.dk. Hvis det er muligt vedhæftes ansøgning og bilag i ét dokument.  Ansøgningen stiles til bestyrelsen for Bagsværd Kostskole og Gymnasium, Aldershvilevej 138, 2880 Bagsværd.


Ansøgningen skal være skolen i hænde så hurtigt som muligt dog senest mandag den 22. oktober kl. 12.
Læs vores procedurebeskrivelse for håndtering af ansøgere og ansattes personoplysninger her.


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.