icon-menu
Menu
icon-user.png

Visionær og driftssikker SFO- og klubleder søges til Bagsværd Kostskole og Gymnasium 


(genopslag)


Elsker at du at arbejde med børn og at drage omsorg for den enkelte såvel som for fællesskabet? Kan du skabe gode rammer for trivsel? Og drives du af et velfungerende samarbejde med forældre, personale og dine kolleger i ledelsen, så søg stillingen som SFO- og klubleder på Bagsværd Kostskole og Gymnasium.


Vi søger en person, der er visionær og pædagogisk tænkende. Du har formentlig nogle års erfaring som pædagog (eller lærer), og måske har du herudover erfaring med ledelse. Du er både udviklingsorienteret og driftssikker, og du ser en stærk værdi i begge dele. Hvis du er den person, vi leder efter, får du på BK mulighed for at bidrage til at sætte den pædagogisk retning for vores SFO- samt klubtilbud, ligesom du sammen med den øvrige ledelsesgruppe på skolen kommer til at bidrage til udvikling af hele skolen.


Arbejdsopgaver

  • Være med til at udvikle vores pædagogiske praksis i samarbejde med både pædagoger, lærere og ledelse fx ved at være en synlig leder, der både kan sætte retning og være en aktiv del af hverdagen
  • Det daglige ansvar for ledelsen af SFOen (Lille/store Birken) og Klubben, herunder administrative og økonomiske opgaver
  • Støtte op om børnenes trivsel – også i skoledelen – i samarbejde med afdelingslederen for indskolingen
  • Være kulturskabende i samarbejde med resten af ledelsesgruppen på BK.
Vi søger en leder, der
  • Har en pædagogisk uddannelse, gerne suppleret med ledelseserfaring og/eller en overbygning inden for ledelse eller pædagogik
  • Er god til at kommunikere og samarbejde med såvel elever, forældre som lærere
  • Kan tænke langsigtet, men også handle her og nu, når det er nødvendigt
  • Er positiv og nysgerrig og som tænker i udviklingsmuligheder og handler i henhold hertil.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022.


Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Bagsværd Kostskole og Gymnasium – i daglig tale BK - er en privat skole med elever fra begynderklasse til 3. g samt kostafdeling - den eneste af den slags i Danmark.  Vi har fokus på løbende at udvikle os fagligt, didaktisk og pædagogisk. Vores motto er det latinske Perseverando, som betyder, at vi gennem vedholdenhed giver vores elever den bedst mulige dannelse og uddannelse.


Fra begynderklasse til og med 5. klasse er vi tosporet. Det er obligatorisk for alle elever til og med 3. klasse at gå i SFO. Vi har tilbud om klub for elever i 4. og 5. klasse, et tilbud de fleste elever benytter sig af. Der er 12 medarbejdere ansat i SFO/klub.


På BK har vi det rart og sjovt sammen, og vi stræber efter et godt, uformelt arbejdsmiljø samt gode kollegiale og samarbejdsmæssige relationer på tværs af alle afdelinger. Vi lægger vægt på skolens mange traditioner og byder samtidig nye og kreative initiativer velkommen.


Skolen, som blev grundlagt i 1908, ligger i naturskønne omgivelser tæt på Bagsværd Sø og Hareskoven og ca. 5 minutters gang fra Bagsværd St.


Mere information

Hvis du har lyst til at vide mere, så se mere her på vores hjemmeside www.bagkost.dk eller kontakt leder af grundskolen Helle Brinch på telefon 2477 0056.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på vilkår svarende til vilkår aftalt mellem BUPL/FOA og Aftaleenheden ved frie grundskoler.


Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, som sammen med CV og eksamensbeviser mv. (i ét dokument) sendes til job@bagkost.dk


Ansøgningen stiles til Bestyrelsen for Bagsværd Kostskole og Gymnasium, Aldershvilevej 138, 2880 Bagsværd. 

Ansøgningsfrist:  Fredag den 19. august 2022.


Samtaler

1. runde samtaler afholdes i uge 34 (23./24. august) og 2. runde i uge 35 (30. august), 2022.