bagkost-logo-2024
Overskrift:

0.G sejler op ad åen

Billede:
0G kanotur 2020
Dato:
23-06-2020
Kort tekst:
Hvad gør man, når man kommer tilbage fra coronanedlukning og gerne vil tage en tur med en meters afstand? Jo, man kan tage på kanotur.
Tekst:
Klasselærer, Signe Høeg Kildegaard, og hendes makker, Kasper Fjeldsø Christensen, måtte lægge hovederne i blød, da de efter coronanedlukningen gerne ville tage på tur med 0.G'erne for at ryste klassen sammen igen. For hvordan laver man en sjov og social tur med sikring af, at eleverne holdt en meters afstand? Løsningen blev en tur i kano på Mølleåen.


"Når der skal hygges OG holdes afstand, er kanosejlads perfekt," fortæller Signe og fortsætter: "I kanoerne er der en meter imellem os, og det er da bare kønt at vugge afsted over bølgerne med småsnak og medbragte snacks."


Turen startede på BK med en gåtur til Nybro, hvor kanoerne ventede på klassen. I kanoerne gik det bedre for nogle end andre. "Nogle havde bedre styr på det end andre. Faktisk padlede de mest udfordrede dobbelt så langt, som os andre, fordi de sejlede zigzag fra den ene bred til den anden. Det skabte en fin blanding af morskab og udfordring," fortæller Signe.

Inden turen gik hjemad igen, blev frokosten indtaget ved Brede Værk. 

Galleri: