icon-menu
Menu
icon-user.png

BEFORDRINGSTILSKUD FOR BEG.KL. - 0.G


Vejledning til ansøgning om tilskud til befordring i skoleåret 2019/2020 og efterfølgende afregning

For elever indskrevet på BK den 5. september 2019 er ansøgningsfristen den 1. december 2019. Beregningen er med udgangspunkt i elevens folkeregisteradresse. Afstand mellem hjem og BK er med udgangspunkt i elevens folkeregisteradresse den 5. september 2019. Afstandsmålingen foregår alene efter de principper som Fordelingssekretariatets afstandsmålingsprogram bruger.

Hent ansøgningsskemaet her.

 

Den enkelte elev er befordringsberettiget, når følgende kriterier er opfyldt for afstanden fra hjem til BK:

 

  Minimumafstand Maksimumafstand
 Beg. kl. – 3. kl. 2,6 km 12,5 km
 4. kl. – 6. kl. 6,1 km 16,0 km
 7. kl. – 9. kl.  7,1 km 16,0 km
 10. kl.  9,1 km 17,0 km                                                     

                                                                                     

og billigst mulige rejseform med offentlig transport er benyttet.

 

Der kan købes Periodekort, Rejsekort, billet etc. hos Movia/DSB. Antal zoner skal svare til afstanden fra hjemmet til BK.


Ansøgere som ikke er berettiget til tilskud - fordi eleven ikke er indskrevet på BK den 5. september 2019 eller ikke opfylder kriteriet for afstanden mellem hjemmet og BK - vil modtage beksed herom.   

 

Elever, der har søgt om befordringstilskud og er ikke har modtaget afslag, skal ved skoleårets slutning eller senest medio august 2020 indsende følgende

  • Kopi af periodekortets stamkort med billede (Movia/DSB).
  • Originale værdiindlæg for perioden 12. august 2019 – 26. juni 2020.
  • OBS: Stamkort og værdiindlæg skal have samme 7-cifret nr.
  • Øvrig dokumentation (fx billetter eller rejsekortudskrifter), hvor det tydeligt fremgår, at det er ansøger/elev, der har foretaget rejserne.

Afregningsmail fremsendes af BK ultimo september 2020. Konto nr. skal anføres og sendes retur til BK. Det beregnede tilskud udbetales, når dokumentation fra alle er fremsendt og gennemgået af BK.

 

Vi gør opmærksom på, at der er få midler til fordeling, så man skal langt fra forvente at få dækket sine udlæg 100 %. Dækningsprocenten vil afhænge af antallet af ansøgere.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.