bagkost-logo-2024

Frivillige aktiviteter

aktiviteter

BK har tradition for mange sjove og festlige aktiviteter både i og uden for skoletiden. Her får vores studerende lejlighed til at udfolde alle talenter - også de mere udsædvanlige. Det gør vi ud fra den overbevisning, at BK Gymnasium af vores elever skal opleves som meget mere end den faglighed, du modtager i timerne. 


BK Gymnasium vægter således også kreative og sociale aktiviteter, hvor fokus er lagt på at skabe nogle udfordrende rammer, der både fremmer elevernes faglige, kreative og sociale udvikling. 


Mange af vores elever sætter endvidere stor pris på, at man som studerende på BK Gymnasium lærer hinanden at kende på tværs af klasser og årgange. Det sker eksempelvis til fester, cafeaftner og på weekender, hvor vi overnatter på skolen og underviser hinanden i de fritidsaktiviteter, som vi er gode til. Det sker også på vores mini-OL, som vi holder i forbindelse med skoleårets start, men også på AB-dag , som er en idrætsdag, eller til de skoleturneringer eller den årlige skolekomedie, vi deltager i. 

 

Mulighederne er mange, og din medbestemmelse på BK er stor. 


AB dag 073