bagkost-logo-2024

Optagelse

Optagelse på BIOTEK

Optagelse til BIOTEK-linjen skoleåret 24/25

Ønsker I at søge om optagelse på BIOTEK-linjen 24/25, skal I sammen med jeres barn udfylde et ansøgningsskema og uploade nedenstående filer:

  • Elevens motiverede ansøgning (ca. ½ side). Vi vægter højt, at det er elevens egne ord. Ansøgningen skal indeholde: En beskrivelse af dig selv, og hvorfor du gerne vil søge optagelse på BIOTEK. Herudover et vellignende portrætfoto
  • Nyeste elevplan (alternativt karakterblad eller skolens udtalelse)

Link til ansøgningsskema

OBS 1: Det er yderst vigtigt, at I vælger det rigtige skoleår 2024/2025 og 8. klasse og at I sætter hak ved: 

  

OBS 2: Husk at uploadet de ovennævnte filer. Tryk på ’Vælg filer’ og marker alle de filer du ønsker at uploade (Alternativt kan du lave en zip-fil, hvor alle dokumenterne samles):

  

Når I har indsendt ansøgningen, får I tilsendt en bekræftelsesmail. Send herefter en mail til bk@bagkost.dk og oplys, at I har indsendt en ansøgning, som I ønsker, vi behandler. 

Det er efterfølgende muligt at justere i ansøgningen ved at klikke på linket igen. Hvis I ønsker at få ansøgningen slettet, skal I skrive til bk@bagkost.dk


Vigtigt ifm. optag til BIOTEK-linjen skoleåret 24/25

Optagelsesprocessen består af flere mindre elementer: En faglig prøve med fokus på matematik, en individuel elev-samtale med undervisere på BIOTEK samt et kort forældreopkald. Vi kontakter ansøgere med datoer for de forskellige dele af optagelsesprocessen.

Tilbydes du en plads, bekræftelser du denne via forældreunderskrift og indmeldelsesgebyr samt ved betaling af to måneders skolepenge jf. gældende betalingsbetingelser).